Alla inlägg den 11 september 2012

aj!

Av elaine - 11 september 2012 22:10

muskler i all ära men måste dom göra ont när man försöker o göra d rätta ;)

idag fick jag iallafall ett samtal från skolan som gjorde mig glad i varm i mitt mamma hjärta minsann 

  

d ska bli utvecklingsamtal på tors för storkillen han har tydligen glad o framåt dessutom vill han göra d som ska göras fast han inte behöver med tanke på att han har anpassad skolgång.. en fin kille som är hans assistent är nog roten till detta!! jag är så glad   underbart att någon kan se vilket gott o varmt hjärta min kille har och inte är bara till besvär.

Att leva med Asberger/adhd är inte lätt när man är ung, o faktiskt är medveten om att man är annorlunda d enda jag önskar nu är att han fick en riktig vän, d riktigt blöder i mig att han inte har d.. vad som händer efter nian har jag inte riktigt kommit fram till än men fortsätter söka lösningar på detta skam den som ger sig   

hoppas ni får en fortsatt fin kväll själv ska jag jobba så svetten lackar i pannan på mig ända till imorgon kl 7 (då borde man väll gå ner i vikt)   


Av elaine - 11 september 2012 06:29

hej igen 

vet inte va ni tycker men jag tycker d är skönt men det gammla vanliga lunket faktiskt :)

skolan är igång o lilltjejen har börjat i förskolan inget dagisbarn längre (gammal kanske)

men jag trivs o det gör duvorna oxå..

har så smått kommit igång med maten och träningen, känner mig målmedveten som attan tänker lämna det gammla jobbiga i livet bakom mig nu "fasen va jag är" bra eller hur ;)

nu blir d snart hem o sova en liten stund ska bli ordenligt skönt känner mig lite yrslig i skallen så ni fattar om jag skriver skumt!

Tjingeling   

Ovido - Quiz & Flashcards